Hem toevoegen op facebook

Waarom zou ik hem toevoegen op Facebook?

 • Ik vind hem leuk.
 • Ik wil met hem chatten.
 • Ik wil een date met hem.
 • Ik wil weten wie zijn vrienden zijn.

Facebook gebruikers voegen vrienden toe of ze verwijderen vrienden. JE KUNT EEN VRIEND TOEVOEGEN ALS JE DE PERSOON KENT. ALS JE DE PERSOON NIET KENT SCHUILT ER meestal  DAN IETS ACHTER.Wil je aandacht van de persoon trekken ga jij reageren op de berichten  van zo iemand en HEM-haar op dingen van hem leuk vinden. Je plaatst dan bewust aantrekkelijke foto’s op jouw profiel zodat je kan weten hoe hij over jou denk.

De voornaamste reden die ik me voor kan stellen om hem toe te voegen ,als ik graag contact met hem wil. Zoals korte gesprekjes en een keer een afspraak maken. Dit is voor mij een goede reden. IK ZOU MIJ NIET KUNNEN VOORSTELLEN WAAROM JIJ HEM DAN ZOU WILLEN TOEVOEGEN OP FACEBOOK.Ik vind het veel makkelijker om dan via Facebook zijn nummer te vragen.

Hem toevoegen op Facebook is dat wel nodig?

Wat ik weet is dat mannen heel simpel zijn ze zijn niets meer en niets minder.VROUWEN WILLEN VAAK VEEL AANDACHT  EN ALS ZIJ DAT NIET KRIJGEN GAAN ZIJ HET ZOEKEN. Mannen kunnen zich dat moeilijk voorstellen. Als je een man niet wil toevoegen op Facebook maakt het voor hem niets uit terwijl een vrouw zich verlegen voelt als zij niet wordt geaccepteerd.Ze wil weten wat de reden is dat zij is afgewezen.Het is tenslotte zo omdat een ieder voorwaarden heeft bij het accepteren van een vriend.Het mag wel gezegd worden dat mannen makkelijker zijn in het accepteren van vrouwelijke vrienden.Mannen willen vaak ook populaire zijn door een vriendenlijst vol met vrouwen te hebben.

 ALS JIJ HEM EENMAAL HEBT TOEGEVOEGD

Als  hij jou leuk vind zal hij ook altijd zoveel mogelijk opvallende berichten sturen in jou richting. Als jij niet online bent is er ook altijd een berichtje voor jou.Als hij meer over jou wil weten gaat hij dat duidelijk laten merken hij zal dan zeker ook met jou willen appen..Hij gaat zeker een date wille zodat hij jou persoonlijk leert kennen.  Na die date kunnen jullie dan kijken als het likt tussen jullie of als jullie gewoon als vrienden doorgaan op Facebook en door het leven. Het kan ook zijn dat jullie een afspraak maken voor een volgende date.Het kan ook zijn dat jij na die date niets meer met hem te maken wil hebben en hem verwijderd  uit je lijst.

Op deze dingen kun je letten voordat je hem toevoegt

 1. Weet wie hij is.
 2. Weet waar hij woont
 3. Is het zijn originele profiel
 4. Is hij iemand die erop uitgaat om vrouwen alleen te versieren
 5. Is hij iemand die alleen kwade plannen heeft.
 6. Is hij iemand die dingen van jou te weten wil komen.
 7. is hij jou vijand.

VOEG DAAROM HET LIEFST VRIENDEN TOE DIE JIJ KENT.HET KAN OOK ZO ZIJN DAT JIJ EEN OUDE VRIEND ZIE DIE JIJ GRAAG EENS WEER ZOU WILLEN ZIEN DAN HOEF JIJ DE PERSOON NIET TOE TE VOEGEN MAAR JIJ KAN DAN WEL EEN BERICHT VOOR DE PERSOON STUREN OMDAT VELE BLIJ ZIJ OM JOU OP FACEBOOK TE ZIEN JOU EEN VRIENDSCHAP VERZOEK TE STUREN EN DAAR BLIJFT HET DAN BIJ JE LIJST ZIT DAN VOL MET MENSEN MET WIE JIJ HELEMAAL GEEN CONTACT HEBT EN DAT IS HELEMAAL NIET NODIG.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *