hoe vallen mannen op?

Hoe vallen mannen op?

Voor zowel een man als een vrouw is het hetzelfde wanneer we praten over opvallend zijn. Het gaat in eerste instantie om de eerste indruk. Wanneer we het hebben over de eerste indruk zegt men altijd: Je krijgt daar maar slechts 1 keer een kans voor. Maak er dus het beste van! Er zijn enkele signalen die een vrouw direct opmerkt.

Ten eerste zijn vrouwen altijd geneigd om naar de uiterlijk te kijken. Ze kunnen je ondersteboven aankijken en beoordelen. Je schoenen bepalen als je outfit past. Draag je de verkeerde schoenen, dan geef je ook een verkeerde boodschap door naar de vrouwen. Zien je schoenen er versleten uit, dan lijk je waarschijnlijk op een zwerver van wie zij dan niet weten waarom je uberhaupt interesse hebt in hen. Zien je schoenen er onverzorgd uit, dan zullen de vrouwen denken dat je het waarschijnlijk niet zo belangrijk vindt om jezelf ook te verzorgen. Net zoals vrouwen er over het algemeen verzorgd uit zien, verwachten zij dat ook omgekeerd van de mannen. Het is net als een soort investering om een date te kunnen scoren en je date te behouden.

Als tweede regel zullen we het hebben over een paar mode regels die je absoluut niet moet breken. Kom niet met een dinosaurus t-shirt of een I-Am-Stupid T-shirt op de eerste date. Het liefst ook niet met vlekken of een t-shirt met een gekke text erop. Draag je broek ook niet half afgezakt. Vooral als je een afspraak hebt in een restaurant. Je bent dan wel opvallen, maar niet zoals je wilt. Check jezelf gewoon even in de spiegel voordat je de deur uitgaat.

Ten derde wordt er ook gekeken naar je haarstijl. Je haarstijl zegt veel over wie je bent. Je haar stijl gaat namelijk altijd samen met je karakter en persoonlijkheid. Ziet je haar eruit alsof je het weken lang niet hebt gewassen, dan is dat zeker een afknapper. Echter, smaken verschillen. Sommige vrouwen houden van getrimd, sommigen van lang, en weer anderen willen helemaal geen haar op het hoofd zien. Zorg er in ieder geval voor dat het er verzorgd uitziet, en dat je geen overdosis gel in je haar hebt. Niet zo leuk, wanneer ze met de vingers door je haar heen willen.

Als vierde punt zullen we het hebben over je manier van groeten. Een groet zegt heel wat over jezelf. Het wijst hoe jij jezelf presenteert. Geef altijd een hand, een lach en een vriendelijke groet. Wees altijd zelfverzekerd en vriendelijk. Kijk je date niet aan met lust in je ogen, of van beneden naar boven. Je bent daar niet om je vlees te keuren. Kijk haar aan, lach en noem haar bij haar naam. Zo laat je zien dat je genoeg interesse hebt in haar om haar naam te herinneren. Je zal dan super opvallend zijn de hele avond door!

Gebruik deze tips en je zal gegarandeerd opvallend overkomen bij de vrouwen. Vooral, omdat zij zullen zien dat je moeite hebt gedaan voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *