Mijn niet zo genante date

mijn-niet-zo-genante-date1

Mijn niet zo genante date

Ik was al een tijdje aan het chatten met een hele leuke jongen. Wij stuurden ook regelmatig foto’s naar elkaar. Op den duur hebben wij nummers uitgewisseld. Na 2 weken telefonisch in contact te zijn heeft hij mij op een date uitgevraagd. Dat was een heel nare ervaring!

 

wie-is-hij

Wie is hij?

Mijn date zelf is een heel charmante man. Hij weet mij te laten lachen. We kunnen echt om de gekste dingen lachen. Laat in de avond belde hij mij op als hij niet kon slapen. Ik vond dat altijd zo leuk van hem. Hij is 2 jaren ouder dan mij en heeft een vaste baan bij een Marketing bedrijf. Geen reden meer voor hem dus om verder te studeren. Hij wilt graag een gezin met 3 kinderen. Een man die denkt aan een gezin zit altijd goed. Hij wilde mij dol graag ontmoeten en ik hem ook. Wij hadden dus een date gepland. We zouden elkaar ontmoeten en vanaf dat moment zouden we zien waar wij terecht komen. Net als ik houdt hij er ook van om eens spontaan ze zijn in plaats van alles te plannen.

 

op-date

Op date

Ik kon natuurlijk niet slapen de nacht ervoor, noch kon hij. We spraken aan de telefoon tot bijna 4 uur in de ochtend. Toen zeiden we uiteindelijk tegen elkaar dat we nu echt moeten slapen, anders komen we beiden met wallen onder de ogen. We hebben opgehangen, maar ik kon natuurlijk geen oog dicht. Gelukkig weet ik te werken met make-up en kon ik de volgende ochtend mijn wallen verbergen. Ik wist niet waar we naar toe zouden gaan, dus ik trok eenvoudige kleding aan. Niet te uitdagend en niet te gewoontjes. Het was gewoon precies. Ik zat in de tram onderweg naar onze ontmoetingsplaats toen ik hem zag staan tegen de muur. Ik stapte uit en verschool eventjes achter een meneer. Alleen maar zodat ik mijn date van ondersteboven kon bekijken. Hij zag er goed uit! Ik liep naar hem toe en hij zag mij ook aankomen. Toen ik voor hem stond konden wij beiden even niets zeggen. Hij begon met ‘Hai’. Ik groette terug, maar mijn stem kwam eruit alsof ik een kikker had ingeslikt. Hij schoot in de lach en vroeg mij daarna voor een wandeling. We liepen en we spraken. Ik vertelde hem een verhaal over mijn jeugd, niet door hebbende dat ik op honder drol heb gestapt. Plotseling rook het sterk en we keken om ons heen om te zien wat het was. Een klein meisje die met haar moeder liep schreeuwde luid dat ik honderdrol aan mijn voet had. Ow wat schaamde ik mij rot. Ik probeerde snel in een winkel water te gaan kopen, toen ik zomaar ben geslipt en gevallen. Plat op de grond! Ik dacht dat mijn date voorbij was en dat hij mij niet meer zou willen. Gelukkig had hij humor. Hij lachte mij keihard uit en hielp mij daarna opstaan. Hij raakte mijn neus aan en zei: ‘Je bent mijn klunsje’.