Op date met een dronkaard

op-date-met-een-dronkaard1

Op date met een dronkaard

Ben je wel eens op een date geweest en dan is je date gewoon stom dronken! Ik wel! Nou, hij was niet dronken toen de date begon, maar naarmate de date eindigde was hij wel helemaal stom dronken geraakt. Er kwam natuurlijk geen tweede date hierna.

 

ontmoeting

Ontmoeting

De ontmoeting was in een discotheek. Ik had toen ook wel een paar teguila shots op en nog wat andere. Mix max door elkaar gedronken bracht mij naar buiten om alles weer eruit te halen. Er stond een jongen buiten die zag dat ik aan het overgeven was en schoot mij te hulp door mijn haar omhoog te houden en mijn rug te masseren. Hij liet mij zitten op een stoel en bracht een glas water voor mij en gaf een mint smaak kauwgom. Ik was nogal duizelig en kon niet eens zien wie de persoon was die mij zo had geholpen. Hij vroeg mij daarna als ik even ergens wilde gaan, een beetje ver van de herrie en de drukte. Ik vetrouwde hem eigenlijk niet, maar ik dacht dat hij mij zonet had geholpen terwijl niemand anders dat deed, dus heb ik maar ingestemd. Ik ben in zijn auto meegegaan en we zijn uitgestapt op het strand. Het was lekker koel en ik kon goed bijkomen. We begonnen te praten over allerlei ditjes en datjes en hij vroeg mij op een date. Ik stemde in.

 

de-date-zelf

De date zelf

Ik dacht natuurlijk dat ik met een heel charmante persoon op stap was. Op klaarlichte dag zijn we naar een restaurant gegaan. Wij hebben een hapje gegeten en toen besloot hij een wijntje te bestellen. Ik vond het nogal vroeg voor een wijntje, maar deed gewoon mee. Ik had pas 1 glaasje op en de fles was al leeg. Hij was natuurlijk al een beetje tipsy geraakt. Niettemin, bleef hij wel gezellig. Wij zijn toen een stukje gaan lopen. Het was een zonnige weer en best wel warm. Hij luste een koud drankje, dus ging hij een supermarket binnen en kocht een biertje. Toen ik hem zei dat hij zonet meer dan de helft van een fles wijn had gedronken en nu niet moest beginnen met bier, toonde hij zijn agressieve kant en schreeuwde tegen mij dat ik mij niet moest bemoeien met zijn leven. Ik bemoeide niet met zijn leven, maar met zijn gezondheid. Natuurlijk had ik zin om weg te lopen. Hij bood daarna wel direct zijn excuses aan en begon toen te vertellen dat het niet zo goed ging op het werk en dat hij waarschijnlijk ontslagen zal worden wegens inkrimping. Ik vond dat wel sneu, dus ik bleef. Hij probeerde weer gewoon lief te zijn. Ik was al moe en zei dat ik naar huis zou gaan. Hij kocht nog 2 biertjes en vond dat ik 1 moest drinken. Ik weigerde, want ik raak snel dronken en ik moest zelf met de tram naar huis. Hij werd boos en gooide dat blikje op mij! Ik schakelde direct de politie in. Nooit meer een date met iemand die ik ontmoet in de discotheek!