Slechte dating ervaringen top 10

slechte-dating-ervaringen-top-101

Slechte dating ervaringen top 10  

Daten is altijd een ervaring op zich die aan het eind als positief of negatief ervaren kan worden. Als je date met iemand die je niet kent is het altijd een risico waarvan je het beste hoopt. Stel voor dat je iemand via een dating site heb ontmoet en na 5-7 gesprekken lijkt het interessant genoeg om vervolgens een date te plannen, maar helaas loopt de date niet zoals verwacht.

Aan de hand van dating verhalen zal ik een top 10 selectie maken van slechte dating ervaringen die mensen hebben meegemaakt. Als je ook van plan ben te gaan daten kan je dit lijstje ook gebruiken om altijd in gedachten te houden wat je kan over komen op een date.

 

de-top-10-slechte-dating-ervaringen

De top 10 slechte dating ervaringen:

  • Via een dating site iemand ontmoeten waarmee je na enkele goede gesprekken een ontmoetingsafspraak maakt, maar na twee uren wachten komt je date niet opdagen. Dit is een teleurstellende risico van het vak.
  • Het kan gebeuren dat je op een dating site iemand ontmoet waarmee je al enige tijd een vertrouwensband heb opgebouwd, ondanks je elkaar niet persoonlijk kent. Na een serieus verzoek van de date om een geld bedrag bij je te lenen, waag je toch de kans, maar achteraf blijkt het dat je opgelicht bent geworden. Er zijn dus ook fake dates die erop uit zijn om op te lichten.
  • Een date plannen en iemand anders dan verwacht ontmoeten. De kop van de persoon lijkt helemaal niet op de persoon die je verwacht had. En dit wel in negatieve zin.
  • Een date plannen in een restaurant en de persoon besteld uit vrijmoedigheid en op jou kosten meer dan het budget dat jij gereserveerd had en dit zonder er erg in te hebben.
  • Een deftige en veel belovende date plannen met een dame, maar bij het eten merk je dat er heel veel werk aan de winkel is aan de gedrag codes in een restaurant. Want de persoon eet alsof ze een jaar lang niet gegeten heeft en praat op een toon dat niet past.
  • Een date heeft vaak als doel om het geluk van een relatie te vinden. Sommige mensen beschouwen daten meer als een leuke kiek, maar anderen zijn serieus opzoek naar hun geluk. Op date sites tref je soms een leuke date, maar achteraf merk je dat de persoon alleen maar op seks uit is en liefst al bij de eerste ontmoeting.
  • Een date met een dame plannen. Bij aankomst merk je dat de date er toch anders dan een normale vrouw uitziet. Als je verder kijkt merk je aan een aantal fysieke dingen dat het een man is die zich graag als een vrouw kleed. Ga maar na welk gevoel in je opkomt.
  • Bij de eerste date opmerken dat de persoon er niet verzorgd uitziet en stinkt uit de mond en uit de oksels. Een date plannen met dezelfde persoon komt er niet meer van terecht.
  • Ook dating sites zorgen ervoor dat je nare ervaringen overhoud van daten, omdat je steeds abonnement kosten moet betalen voor niets dat je terug krijgt. Heel wat nep profielen die valse hoop geven.
  • Op dating sites ontmoet je ook mensen die helemaal niet op daten uit zijn, maar die gewoon opzoek zijn naar mensen aan wie ze hun verhaal kwijt kunnen.