type man test

Ik wil precies weten op welke typen mannen ik val.Waar moet ik dan opletten?

Vrouwen willen graag de juiste man in hun leven en ze willen weten wat voor type man bij hun past.Het is niet altijd makkelijk om er achter te komen welke man je het gelukkigst zal maken.Vrouwen willen graag het makkelijkste methode om er achter te komen welke de juiste man is voor hun.Mannen en vrouwen hebben NIET dezelfde voorkeuren.Mannen vinden andere dingen belangrijk in een relatie vergeleken met wat vrouwen belangrijk vinden in een relatie en dit speelt vaak ook een rol.Als vrouw moet je weten wat je wilt, maar soms is wat je wil niet wat je nodig hebt.Internet is een van de effectieve manieren en je kunt het goed gebruiken als je een druk leven heb door je aan te sluiten op datingsites.Je  kunt ook  via speed dating iemand ontmoeten.Ik zal je even vertellen hoe het daar aan toe gaat.Het is een evenement dat word georganiseerd. Op een speeddating avond ontmoet je een heel groot aantal mensen die vrijgezel zijn.Je kunt per gesprek in 3 minuten een indruk van elkaar krijgen en er is uit ervaring gebleken dat dat genoeg tijd is om elkaar een beetje te leren kennen.Als het zo is dat je je gesprekspartner weer wilt zien kun je dat invullen op een match kaart.Als je met ja antwoord word er gekeken als je gesprekspartner dat ook wilt en als je gesprekspartner dat wilt worden jullie gekoppeld.Je krijgt een bericht van de organisatie binnen 24 uur als je gesprekspartner je weer wilt zien.Je krijgt elkaars gegevens en zo kunnen jullie verder contact maken met elkaar.Dit is een manier dat je ook kunt gebruiken op het type man te vinden.

Ik heb hier een lijst dat  je goed kunt gebruiken bij het maken van een lijst voor het zoeken van je type man.

  • Hij is zorgzaam.Hij is er ook voor je wanneer je ziek bent.Hij ziet het als zijn taak om voor jouw te zorgen als je ziek bent.
  • Het delen van interesse.Vertel aan hem wat je leuk vind in luchtige gesprekken zorg ervoor dat hij zich zo vrij voelt dat hij ook begint te vertellen waar hij in geïnteresseerd
    is.Het kunnen zijn tv series of soorten sporten.
  • Hij ziet er knap uit.Je kunt je zo lekker voelen als je met hem over straat loopt omdat hij er echt aantrekkelijk uit ziet.Je kunt je vriendinnen heb laten zien en je voelt je daardoor gelukkig.
  • Hij is eerlijk tegen over je.Hij wilt je niet voor de gek houden dus hij probeert SOMS de waarheid aan jouw te vertellen ook al zult het je soms kwetsen.Het is ook zo dat vrouwen  altijd de waarheid willen horen.
  • Hij ziet er sterk uit en hierdoor voel je je veilig bij hem.Je wet veder ook dat hij voor je zal opkomen als wat je overkomt.
  • Hij is oplettend.Hij houdt heel veel dingen bij. Bijvoorbeeld hij herinnerd  zich de dag dat je je diploma heb behaald.Hij heeft verder ook een goed geheugen.
Dit was het advies dat ik je kon geven bij het bepalen op welke type man je valt!Veel plezier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *