Verslaafd aan online daten in Nijmegen

Verslaafd aan online daten in Nijmegen

Het begint als een spelletje. Je stuurt online wat opmerkingen heen en weer, en opeens zit je tot drie uur ’s nachts te chatten. Met drie meisjes tegelijk soms!  Vier jaar lang was ik op verschillende websites aan het internet daten. In de kroeg klapte ik weleens dicht als een meisje naar me toe kwam. Achter de computer kun je even cola halen en iets bedenken. Het is op een veilige manier keihard flirten. Soms had ik meerdere dates per week. Die eindigden dan ook vaak in bed. Van een aantal meisjes wist ik meteen: daar ga ik niet mee trouwen. Maar als het op seks uitloopt, zeg ik nooit nee. Ik had gemerkt dat de meeste dames met wie die mij vroegen als ik zou blijven slapen, allemaal uit Nijmegen waren. Zodoende ben ik dus verslaafd geraakt aan online date in Nijmegen.

Zo had ik een keer een date met een dame uit Nijmegen. We spraken af op een goed bereikbaar busstation, want ze wilde niet meteen thuis afspreken. Maar ze had zich zo lang staan opmaken dat ze daar een uur te laat aankwam. Natuurlijk ben ik die avond niet meer naar huis gegaan. Online daten begon mijn leven te beheersen. Ik checkte mijn inbox ’s ochtends voor ik naar m’n werk ging. En als ik ’s avonds met de jongens die voor me werkten hier thuis nog een biertje ging drinken, deed ik toch eerst de computer even aan. En dan ging ik ’s avonds laat nog chatten. En flirten. Dat maakt het verslavend: aandacht geven, aandacht krijgen. En dat zoveel mogelijk. Internetdaten kan dag en nacht. Via de apps en mobiele toepassingen kan het ook overal. En heel veel mensen doen het, want internet is tegenwoordig een van de beste en snelste manieren om iemand te ontmoeten. Geen taboes meer, geen technische belemmeringen Zo kan het dat het verlangen naar aandacht en het scoren van berichtjes voor sommigen een doel op zich is geworden.

Mijn leven wordt als het ware bepaald door internet daten. Ik heb recentelijk zelfs een appje gevonden waarmee ik nog makkelijker op dating sites kan gaan. Dat appje op zich is ook een dating website. Er zijn gelukkig heel wat meiden daar die uit Nijmegen komen. Hopelijk geeft dit niet een ander beeld van de mooie stad Nijmegen. De stad Nijmegen is leuk en de meiden ook! Vele dames op de dating sites zijn net zo behoeftig als ik. Zij zoeken ook naar een man die een one-night stand willen hebben. Tot nu toe heb ik nog niemand gevonden die mij heeft gevraagd voor een tweede date. Ik heb ook niemand gevonden aan wie ik wilde vragn voor een tweede date. Dus, op zich is het niet erg dat ik zo bezig ben. Ik hou niemand voor de gek en geef hen gewoon dat waar zij naar op zoek zijn. Het leven is goed voor mij zo. Misschien krijg ik ooit het geluk om een vaste dame te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *